Пхалі по-грузинськи

    

1 Грудня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Капуста - 500 г

Буряк - 200 г

Волоські горіхи - 100 г

Перець гострий - 1 стручок

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Кінза - 1 пучок

Коріандр мелений - 10 г

Хмелі-сунелі - 10 г

Оцет винний - 30 мл

Сіль

Directions

1Буряк і капусту нарізати великими шматками та відварити.

2Капусту, буряк, часник, перець і горіхи пропустити через м'ясорубку. Подрібнити зелень кінзи та ріпчасту цибулю, все перемішати, додати спеції, сіль та оцет. Добре перемішати та дати настоятися 2 години.

00:00