Піца бальзамічна з грибами креміні

      

29 Жовтня, 2016

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Гриби креміні свіжі нарізані - 2 склянки

Сіль - 0,25 ст. ложки

Перець чорний - 0,25 ст. ложки + щоб скропити (за бажанням)

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Попередньо запечена основа для піци 25 см — 1 шт.

Сир козячий розкрошений - 1/3 склянки

Майоран свіжий різаний - 1-2 ст. ложки

Directions

1У великій сковорідці розігріти олію на середньому вогні. Додати гриби; готувати до м'якості, час від часу помішуючи. Посипати сіллю та перцем. Змішати з оцтом. Готувати без кришки, періодично помішуючи, доки оцет не випарується.

2Основу для піци смажити без кришки на грилі на середньому вогні 3 хвилини або доки низ не стане світло-коричневого кольору. Убрати з гриля.

3На підсмажений на грилі бік основи розкласти приготовані гриби, посипати сиром. Смажити на грилі під кришкою 2-3 хвилини або більше, щоб нижня частина основи стала світло-коричневою, а начинка нагрілася.

4Посипати майораном. Нарізати шматочками. При бажанні, скропити бальзамічним оцтом.

Креміні - сорт печериць з коричневими капелюшками

00:00

Nutrition Facts

Calories138 кал
Sodium220 мг
Protein4 г
Cholesterol7 мг
Total Fat6 г
Saturated Fat2 г
Total Carbohydrates16 г
Dietary Fiber1 г