Піца «Дженовезе»

    ,

8 Травня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 1 шт.

Ingredients

Тісто для піци - 140 г

Помідори черрі - 3 шт.

Кедрові горіхи очищені - 10 г

Борошно на підпил

СОУС ПЕСТО:

Базилік - 100 г

Петрушка -100 г

Кедрові горіхи очищені - 50 г

Пармезан - 20 г

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - 50 мл

Олія рослинна - 90 мл

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Пармезан тертий - 1 ст. ложка

Directions

1СОУС ПЕСТО: Відокремити листя петрушки та базиліка від стебел, дрібно нарізати. Додати очищений рубаний часник і кедрові горіхи. Влити оливкову та рослинну олію. Подрібнити до однорідної консистенції в ступці або за допомогою блендера. Всипати натертий на дрібній тертці пармезан, акуратно перемішати.

2Розкачати тісто в круглий пласт товщиною 1 см, викласти на присипане борошном деко. Розрізати помідори черрі на 2 частини.

3Змастити заготовку 3 ст. ложками соусу песто. Викласти половинки помідорів черрі, посипати кедровими горіхами.

4Випікати піцу в розігрітій до 300°С духовці 7 хвилин.

5При подачі посипати тертим пармезаном.

00:00