Піца з куркою та майонезом
піца італійська кухня духовка, мультиварка
25 Серпня, 2018
50 рецептов пиццы
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 200 г
Дріжджі - 10 г
Молоко - 0,5 склянки / 100 мл
Цукор - 1 ч. ложка / 2 ст. ложки
Сіль - 0,5 ч. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Курча - 1 тушка / 600 г відвареного м'яса
Помідори - 3‑4 шт.
Часник - 2‑3 зубчики
Морква - 2 шт. невеликі
Перець солодкий - 1 стручок
Цибуля - 0,5 шт.
Олія - 6 ст. ложок
Масло вершкове - 50 г / 2‑3 ст. ложки
Майонез - 2‑3 ст. ложки
Зелень кропу та петрушки
Directions
1Приготувати дріжджове тісто та розкачати в коло діаметром 50 см або яке збігається з діаметром чаші мультиварки. Змастити деко або чашу маслом і викласти тісто.
2Дрібно посікти цибулю і моркву, обсмажити їх до готовності та рівномірно викласти на тісто.
3Курча відварити, м'якоть відокремити від кісток і нарізати. Викласти на піцу, а потім крупно нарізані помідори та солодкий перець.
4Змішати майонез і подрібнений часник, змастити сумішшю верхній шар піци.
5У ДУХОВЦІ: Помістити піцу в гарячу духовку на 20 хвилин.
6У МУЛЬТИВАРЦІ: Поставити її в режим «Підігрів» на 15 хвилин. Потім вибрати режим «Випічка» на 25 хвилин.
7Готову піцу прикрасити зверху рубаною зеленню.