Піца «Мисливська» піца духовка, швидко 30 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 15 mins Yields: 1 шт. Ingredients Тісто для піци - 140 г Яловичина - 75 г фаршу Моцарела - 75 г Помідори ґрунтові - 50 г Цибуля червона - 0,25 шт. Печериці - 40 г Томатна паста або готовий соус для піци - 2-3 ст. ложки Борошно на підпил ДЛЯ ПОДАЧІ: Пармезан - 10 г Directions 1Вимити, обсушити та почистити шампіньйони, нарізати скибочками. 2Очистити цибулю, видалити у помідорів плодоніжки. Нарізати цибулю кільцями, помідори - кружальцями. Розламати моцарелу на шматочки руками. 3Розкачати тісто в круглий пласт товщиною 1 см, викласти на присипане борошном деко. 4Змастити заготовку томатною пастою. Викласти зверху моцарелу. Рівномірно розподілити фарш, кільця цибулі, гриби та кружальця помідорів. 5Випікати в розігрітій до 300°С духовці 7 хвилин. 6При подачі посипати тертим на дрібній тертці пармезаном. 00:00