Піца попперс – піца в грибних капелюшках

  ,   

18 Листопада, 2016

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Печериці свіжі (5-6 см в діаметрі) — 12 шт.

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Ковбаски італійські — 115 г

Соус для піци - 1/3 склянки

Сир моцарелла тертий - 1/3 склянки

Орегано свіжий рубаний (за бажанням)

Пармезан тертий і/або

Перець червоний подрібнений (за бажанням)

Directions

1Видалити ніжки грибів; подрібнити. Капелюшки грибів намастити олією.

2У маленькій сковороді на середньому вогні приготувати ковбасу та рубані ніжки грибів, поки ковбаса не підрум'яниться. Злити жир. Змішати з соусом для піци.

3Капелюшки грибів підсмажувати на грилі (капелюшками вгору, місцем, де були ніжки - вниз) на середньому вогні 5 хвилин. Перевернути капелюшки та наповнити ковбасною сумішшю. Посипати тертим сиром. Підсмажити на грилі під кришкою 5-6 хвилин або більше, до м'якості та повного нагрівання.

4При бажанні, подати гарнір з орегано, пармезану і/або дробленого червоного перцю.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size3 гриба
Calories191 кал.
Sodium315 мг
Protein10 г
Cholesterol27 мг
Total Fat15 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates6 г
Dietary Fiber2 г