Равіолі «Неаполітанська затока»

    

18 Квітня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Борошно пшеничне - 350 г

Яйця - 1  шт.

Вода - 200 мл

Шпинат свіжий - 10  великих листочків

Куркума - 0,5 ч. ложки

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Картопля - 4‑5 шт.

Морква - 3‑4 середніх

Квасоля стручкова зелена - 150‑200 г

Курка варена (за бажання)

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

НАЧИНКА З КАРТОПЛІ, МОРКВИ ТА СТРУЧКОВОЇ КВАСОЛІ:

1Картоплю почистити, зварити, повністю злити воду, зробити пюре.

2Квасолю зварити, злити воду.

3Моркву почистити, нарізати кубиками, зварити, злити воду.

4Зробити пюре міксером. Можна додати дрібно нарізану варену курку.

ШПИНАТНЕ ТІСТО:

1Шпинат помити, подрібнити руками, залити водою і кип'ятити 5 хвилин.

2Добре подрібнити блендером і дати охолонути.

3У миску насипати борошно, додати яйце, шпинат, оливкову олію і куркуму. Замісити тісто.

4Покласти половину борошна і в процесі замісу досипати решту. Тісто не має прилипати до рук, якщо треба, ще підсипати борошна.

РАВІОЛІ:

1Частину тіста розкачати товщиною 2 мм. Вирізати кружальця або нарізати квадратики, покласти начинку та склеїти краї. Якщо тісто погано склеюється, то в місцях придавлювання можна змочити водою.

2Відварити в підсоленій воді.

3Подавати з різними соусами або просто з вершковим маслом і тертим пармезаном.

З цього тіста можна зробити лазанью, вареники, лаваш, пельмені

00:00