Риба, смажена по-грецьки

    

25 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 50 mins

Ingredients

Форель - 500 г

Часник - 2 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Кетчуп - 3 ст. ложки

Розмарин - 2 гілочки

Естрагон - 2 гілочки

Перець чорний - 2-3 горошини

Вода - 1 мультисклянка

Сіль

Directions

1Дрібно нарізати часник і зелень.

2Обсмажити рибу на олії. Додати дрібно нарізаний часник і залишити томитися в мультиварці в режимі «Тушкування» на 25 хвилин.

3Зелень добре обсмажити в олії на сковороді, додати прянощі, посолити. Цибулю нарізати кільцями і покласти зверху. Потушкувати та перекласти в мультиварку. Влити воду, закрити кришкою та встановити програму «Тушкування» на 20 хвилин.

00:00