Риба фарширована цибулею та морквою з яблуками страви з риби мультиварка 1 Лютого, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 15 mins Cook: 30 mins Ingredients Риба морська біла - 3-4 тушки невеликого розміру Лимон - 3-4 дольки Цибуля - 2 шт. Морква - 1 шт. Яблука - 1 шт. Олія - 1,5 ст. ложки Вода - 50 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Вимити й очистити рибні тушки, натерти їх сіллю та чорним перцем. 2Овочі вимити й очистити. Дрібно нарізати яблуко, цибулю та моркву, посолити та перемішати. 3Начинкою наповнити рибні черевця, додати в кожну по дольці лимона та закріпити їх зубочистками. 4Змастити дно мультиварки олією та покласти фаршировану рибу, налити води та включити режим «Випічка» на 30 хвилин. 00:00