Рибне філе з яблуками (з томатом) страви з риби духовка, здорове харчування 8 Травня, 2017 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Риба - 500 г філе Яблука - 3-4 шт. Селера - 30 г Цибуля - 1 шт. Яйця - 3 білка Молоко - 100 мл Томатна паста - 50 г Сіль Спеції Directions 1Яблука, цибулю і селеру натерти на крупній тертці, перемішати й укласти на дно форми, попередньо змащеної олією. 2Відокремити яєчний білок від жовтків, збити його з молоком і томатною пастою. 3Укласти рибне філе на фруктово-овочеву подушку, посолити та залити молочно-томатною сумішшю. Запікати в духовці. 00:00