Рибне філе з яблуками (з томатом)

    ,

8 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 500 г філе

Яблука - 3-4 шт.

Селера - 30 г

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 3 білка

Молоко - 100 мл

Томатна паста - 50 г

Сіль

Спеції

Directions

1Яблука, цибулю і селеру натерти на крупній тертці, перемішати й укласти на дно форми, попередньо змащеної олією.

2Відокремити яєчний білок від жовтків, збити його з молоком і томатною пастою.

3Укласти рибне філе на фруктово-овочеву подушку, посолити та залити молочно-томатною сумішшю. Запікати в духовці.

00:00