Рибник

  ,   

28 Вересня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Риба - 0,5 кг філе

Цибуля - 1 шт.

Картопля - 2-3 шт.

Олія - 2-3 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Зробити пісне тісто, розкачати його на два коржі. Корж для нижнього шару пирога має бути трохи тоншим верхнього.

2Покласти розкатаний корж в змащену маслом форму, укласти на неї шар тонко нарізаної сирої картоплі, засипані сіллю і перцем великі шматки рибного філе, зверху - тонко нарізаний сирий лук.

3Все полити олією і накрити другим коржем. Краї коржів з'єднати і підігнути донизу. Поставити готовий рибник в тепле місце на 20 хвилин.

4Перш ніж поставити рибник в духовку, проколоти його зверху в декількох місцях. Випікати при температурі 200 - 220°С.

00:00