Рис вишуканий

    , , ,

20 Квітня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Рис відварний - 3-4 склянки

Цукор - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 1-2 ст. ложки

Родзинки, курага, чорнослив - 2-3 склянки

Фініки - 100 г

Горіхи волоські - 100 г

Directions

1Рис змішати з цукром і оливковою олією та викласти у форму для пудингу шаром в 2 см. Зверху покласти частину промитих і розпарених сухофруктів і злегка придавити.

2Викласти шарами залишки рису та сухофруктів так, щоб зверху був шар рису.

3Варити на паровій бані 30 хвилин.

4Подавати, оформивши горіхами та фініками.

00:00