Рис із грибами й овочами
Рис із грибами й овочами

Рис із грибами й овочами

  ,   ,

18 Червня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 1,5 склянки

Вода - 3 склянки

Гриби сушені - 20 г

Овочі (морква, солодкий перець, савойська капуста, корінь петрушки, корінь селери) - 500 г

Олія - 4 ст. ложки

Сухарі товчені - 1 ст. ложка

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби замочити в холодній воді на 2‑3 години.

2Розмочені гриби відварити, відкинути на друшляк, потім дрібно нарізати.

3Рис відварити в підсоленій воді з додаванням олії.

4Нарізані соломкою овочі відварити в невеликій кількості води, відвар злити.

5Перемішати овочі з рисом і грибами, поперчити, посолити.

6Викласти на блюдо, полити олією, посипати сухарями й оформити зеленню.

00:00