рулет з варенням або джемом
рулет з варенням або джемом

Рулет бісквітний (китайський)

      

7 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3 ст. ложки

Борошно - 1 склянка

Цукор або цукрова пудра - 0,5 склянки

Варення фруктове (яблучне, вишневе, абрикосове) - 0,5 склянки

Ванільний цукор - 0,5 ч ложки

Масло вершкове - 10‑15 г для змащування форм

Directions

1Збити вручну окремо білки та жовтки, а потім з'єднати їх. У збиті яйця поступово всипати цукор або цукрову пудру та збивати суміш 15 хвилин до піни.

2Долити тепле молоко та збивати ще 1 хвилину.

3Потім додати ванільний цукор і поступово - просіяне борошно. Легко, без натиску перемішати до густої маси.

4Заповнити тістом низькі (не вище 2,5 см) прямокутні форми з жерсті, попередньо змащені маслом. Поставити форми у верхню частину духовки, розігрітої до 300°C, на 10 хвилин, доки тісто не пожовтіє (не пересушити!).

5Випечену масу-пластину перекинути на промаслений пергамент, змастити рівним шаром варення і, звернувши трубочкою, щільно загорнути в папір. Дати тісту охолонути.

6Зняти папір і нарізати трубочку впоперек на колечка-рулетики.

00:00