Рулет грибний «Святковий»

  , ,   ,

15 Лютого, 2017

365 рецептов праздничных блюд

Ingredients

Печериці - 350 г

Яйця - 7 шт.

Помідори - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Молоко - 200 мл

Борошно - 2,5 ст. ложки

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Зелень петрушки

Олія - 1 ст. ложка

Салат зелений - 1 пучок

Directions

1Гриби нарізати скибочками, цибулю подрібнити та все потушкувати на вершковому маслі.

2Додати борошно, влити молоко. Ввести збиті жовтки, додати подрібнену зелень петрушки. Перемішати, додати збиті білки.

3Змастити папір для запікання олією, вилити грибну масу. Випікати 20 хвилин.

4Готовий пласт згорнути рулетом.

5Подавати на стіл з помідорами та листям зеленого салату.

00:00