Рулет з курки або індички

  ,

1 Грудня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Індичка або курка - 1 шт.

Гриби - 400 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 2 ст. ложки

Зелень петрушки рубана - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 80 г

Сливи мариновані - 150 г

Виноград маринований - 150 г

Огірки чи помідори - 150 г

Мускатний горіх тертий

Листя зеленого салату

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1З птиці зняти шкіру разом з частиною м'якоті. М'якоть відділити від кісток, злегка відбити, посипати сіллю та спеціями. З кісток зварити бульйон.

2З яєць, молока та зелені приготувати омлет у вигляді тонкого млинця.

3Гриби посікти, обсмажити на олії.

4На м'якоть птиці викласти омлет, гриби, згорнути її в рулет, перев'язати шпагатом і варити в приготовленому бульйоні при слабкому кипінні 1,5-2 години.

5Охолодити в бульйоні, потім покласти під легкий прес і поставити на холод.

6Подавати рулет з овочами, фруктами, зеленню, уклавши на листя салату.

00:00