Рулет м’ясний з рисом і овочами

    

4 Лютого, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Фарш м'ясний - 400 г

Рис - 150 г

Морква - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Сухарі панірувальні - 5 ст. ложок

Горіхи волоські рубані - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Цибуля зелена - 20 г

Листя салату зеленого

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рис відварити в киплячій підсоленій воді (1:6) та відкинути на друшляк.

21 моркву та 1 цибулину очистити, промити та нарізати кубиками. Змішати з рисом. Додати яйця, панірувальні сухарі, фарш, горіхи, посолити та поперчити.

3Надати масі форму батона та покласти на змащене вершковим маслом деко. Запікати 45 хвилин у розігрітій до 160-170°С духовці.

4Решту цибулі та моркви очистити, нарізати соломкою і обсмажувати на олії 15 хвилин. Посолити та поперчити.

5Рулет нарізати скибочками та викласти на листя салату з овочами. Подавати, посипавши нарізаною кільцями зеленою цибулею.

00:00