Різото Джузеппе Верді

  , ,   

21 Червня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис карнаролі - 350 г

Масло несолене - 100 г

Гриби - 80 г

Спаржа - 80 г кінчиків

Шинка пармська - 80 г

Помідори - 80 г

Вершки - 0,25 склянки

Бульйон із телятини або яловичини - 1 л / 4,25 склянки

Сир пармезан - 80 г

Цибуля жовта - 0,5 шт.

Directions

1Довести каструлю води до кипіння та зварити спаржу до м'якості. Відрізати кінчики та відкласти; зберегти решту спаржі для іншого використання.

2Розтопити в каструлі половину масла, додати нарізану цибулю і злегка підсмажти.

3Додати рис і готувати 1 хвилину.

4Додати тонко нарізані гриби, нарізану жульєном (тонкою соломкою) шинку, кінчики спаржі, прошутто та нарізані кубиками очищені помідори. Потроху додаючи гарячий бульйон, довести різото до напівготовності, додати вершки. Продовжувати потроху додавати бульйон, доки рис не звариться до до стану al dente.

5Перемішати з рештою масла та тертим пармезаном, а потім подавати.

00:00