Різото Джузеппе Верді каші та круп'яні страви, страви з грибів, страви з м'яса італійська кухня 21 Червня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 25 mins Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис карнаролі - 350 г Масло несолене - 100 г Гриби - 80 г Спаржа - 80 г кінчиків Шинка пармська - 80 г Помідори - 80 г Вершки - 0,25 склянки Бульйон із телятини або яловичини - 1 л / 4,25 склянки Сир пармезан - 80 г Цибуля жовта - 0,5 шт. Directions 1Довести каструлю води до кипіння та зварити спаржу до м'якості. Відрізати кінчики та відкласти; зберегти решту спаржі для іншого використання. 2Розтопити в каструлі половину масла, додати нарізану цибулю і злегка підсмажти. 3Додати рис і готувати 1 хвилину. 4Додати тонко нарізані гриби, нарізану жульєном (тонкою соломкою) шинку, кінчики спаржі, прошутто та нарізані кубиками очищені помідори. Потроху додаючи гарячий бульйон, довести різото до напівготовності, додати вершки. Продовжувати потроху додавати бульйон, доки рис не звариться до до стану al dente. 5Перемішати з рештою масла та тертим пармезаном, а потім подавати. 00:00