Різото з креветками та квітами цукіні

  ,   

11 Листопада, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис арборіо - 300 г

Квіти цукіні - 16 шт.

Креветки - 400 г

Бульйон рибний - 1,5 л / 6 1/3 склянок

Цибуля жовта - 0,5 шт.

Олія оливкова extra-virgin - за потреби

Масло несолене - 20 г

Сіль

Вино біле - 50 мл / 3,5 ст. ложки

Directions

1Нагріти трохи олії у великій каструлі на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю та готувати, перемішуючи, на слабкому вогні пару хвилин, не доводячи цибулю коричневого кольору.

2Змішати з рисом і ретельно підсмажувати пару хвилин, безперервно перемішуючи.

3Додати вино та варити до його випаровування.

4Збільшити вогонь, додавати гарячий бульйон по одному ополонику за раз і час від часу помішувати, щоб рис не прилипав до дна каструлі.

5Потім додати квіти цукіні, і, нарешті, креветки.

6Коли рис буде майже готовий, заправити сіллю і перемішати з вершковим маслом. Продовжити готувати, додаючи залишок бульйону потроху за раз.

7Сервірувати.

00:00