Різото по-міланськи

    

29 Жовтня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис superfino або arborio - 320 г

Масло несолене - 80 г

Цибуля жовта - 50 г

Вино біле - 100 мл / 0,5 склянки

Бульйон з телятини або яловичини - 1 л / 4,25 склянки

Шафран - 1 щіпка рилець

Сир пармезан тертий - 60 г / приблизно 2/3 склянки

Сіль

Перець

Directions

1У каструлі або жаровні розтопити половину масла на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до розм'якшення.

2Перемішати з рисом і обережно готувати 1 хвилину.

3Вилти біле вино і дозволити йому випаруватися.

4Продовжити готувати, додаючи частинами гарячий бульйон.

5За 5 хвилин до готовності рису додати шафран, приправи, сіль і перець.

6Зняти з вогню, коли вся рідина вбереться, але рис все ще буде у стані al dente.

7Збити залишки масла з пармезаном.

00:00