Різото томатне

  ,   

1 Квітня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Помідори стиглі - 500 г

Олія оливкова - 15 мл / 1 ст. ложка

Рис Vialone Nano - 300 г / ~ 1,5 склянки

Цибуля жовта маленька - 75 г

Вино сухе біле - 100 мл / 0,5 склянки

Бульйон овочевий - 1,5 л

Масло - 60 г / 0,25 склянки

Сир пермезан тертий - 80 г / 0,75 склянки

Сіль

Directions

1Помідори очистити від шкірки та насіння. Половину нарізати кубиками та відкласти.

2У невеликій сковороді розігріти 1 ч. ложку олії. Додати третину нарізаної цибулі і смажити до золотистого кольору.

3Додайте помідори, заправте сіллю і готувати на сильному вогні 10 хвилин.

4Перекласти до блендера, зробити пюре і тримати у теплі.

5Тим часом розтопити 4 ч. ложки з масла в іншій сковороді. Додати решту цибулі і смажити до розм'якшення.

6Змішати з рисом. Вилити вино та обережно варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, поки вино повністю не випарується.

7Продовжуючи варити, додати половину томатного пюре і доливати гарячий бульйон, потроху за один раз, постійно помішуючи.

8Після приблизно 10 хвилин готування додати відкладені помідори, нарізані кубиками.

9Готову рисово-томатну суміш приправити за смаком. Зняти з вогню і перемішати із залишками масла та пармезану.

10Подавати із залишками соусу.

00:00