Ріпа, фарширована грибами

    

29 Липня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Ріпа - 10 шт.

Гриби - 300 г

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Бульйон - 1 склянка

Сметана - 1 склянка

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Ріпу спекти, зрізати шкірку, вийняти м'якоть з серцевини та дрібно порубати її.

2Цибулю нарізати кубиками й обсмажити на маслі без зміни кольору.

3Гриби промити, порубати, обсмажити в олії, змішати з рубаною м'якоттю ріпи й обсмаженою цибулею, посолити.

4Цією начинкою нафарширувати ріпу, укласти її в сотейник, залити вершковим маслом і бульйоном і тушкувати в духовці 30 хвилин.

5Після цього ріпу залити сметаною і ще трохи запекти.

6При подачі оформити зеленню.

00:00