Салат багатошаровий з лисичками та селерою салати Новий рік, святкове 17 Листопада, 2016 365 рецептов новогоднего стола Ingredients Лисички дрібні (можна консервовані) - 200 г Куряче філе відварне - 150 г Морква - 1 шт. Селера - ½ кореня Сир - 100 г Олія - 2 ст. ложки Горошок консервований - 1 ст. ложка Зелень петрушки Майонез Сіль Directions 1Моркву та селеру відварити, очистити, натерти на крупній тертці. М'ясо подрібнити. 2Гриби промити, порізати (дрібні можна не різати) і посмажити на олії з сіллю. 3Викладати в салатник шарами: м'ясо, селера, гриби, морква. Кожен шар посолити і змастити майонезом. Посипати тертим сиром. 00:00