Салат «Вальдорфський»

  

11 Січня, 2017

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Яблука кисло-солодких сортів - 2 шт.

Сир з блакитною пліснявою - 80 г

Селера - 10 см стебла

Волоські горіхи - 2 ст. ложки ядер

Листя салату - жменя

Лимон — 0,5 шт. (сік)

Вустерський соус - 1 ст. ложка

Часник - 1 зубчик

Гірчиця — 0,5 ч. ложки

Перець каєнський

Directions

1Листя салату вимити, обсушити та викласти на плоске блюдо.

2Яблука вимити, видалити серцевину, нарізати соломкою, помістити поверх листя.

3Сир нарізати дрібними шматочками. Стебло селери вимити, нарізати тонкими кільцями.

4Викласти підготовлені сир і селеру на яблука, посипати горіхами. Полити соком половинки лимона та приправити перцем.

00:00