Салат «Весна»

    

10 Січня, 2017

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Листя салату - 0,5 пучка

Яйця - 2 шт.

Огірки свіжі - 2 шт.

Редис - 1 пучок

Морква - 1 шт.

Картопля - 3 шт.

Помідори - 2 шт.

Зелена цибуля - 1 пучок

Сметана - 1 ст. ложка

Оцет - 1 ст. ложка

Брусниця - 1 ст. ложка

Цукрова пудра - 0,5 ч. ложки

Directions

1Салат нашаткувати та викласти гіркою в салатник. Картоплю та моркву відварити. Помідори, огірки, редис, картоплю, моркву та зелений лук нарізати кружальцями. Викласти в салатник. Поверх зеленого салату укласти скибочки варених яєць.

2Сметану змішати з оцтом і цукром. Приготований соус подавати окремо.

00:00