грецький салат з тунцем
грецький салат з тунцем

Салат грецький з тунцем

    

26 Лютого, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)
Готовим к празднику (Семь поварят)

  • Prep: 4 hrs
  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис довгозерний - 100 г

Квасоля консервована - 300 г

Тунець консервований в олії - 150 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Перець солодкий зелений - 75 г

Маслини без кісточок - 75 г

Яйця - 2 шт.

Помідори - 3 шт.

Лимон - 2 ст. ложки соку

Оцет винний червоний - 2 ч. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Зварити розсипчастий рис. Рибу подрібнити виделкою. Солодкий перець і цибулю нарізати дрібними кубиками, маслини - кільцями.

2Підготовлені інгредієнти з'єднати, додати квасолю, лимонний сік, оцет, сіль, перець, перемішати, накрити кришкою та витримати салат в холодильнику 3-4 години.

3На блюдо, застелене листям зеленого салату, викласти приготований салат, зверху покласти варені яйця та помідори, нарізані дольками.

00:00