Салат з беконом, тунцем і шпинатом

    

27 Листопада, 2016

365 рецептов праздничных блюд

Ingredients

Бекон - 120 г

Тунець консервований - 120 г

Шпинат - 1 пучок

Печериці - 70 г

Маслини - 50 г

Огірки - 2 шт.

Сир - 70 г

Яйця - 1 шт.

Виноград - 40 г

Сухарики

Олія - 40 мл

Майонез - 40 мл

Сіль

Directions

1Подрібнити листя шпинату, покласти в салатницю.

2Нарізати огірки та сир, покласти на листя, додати виноград і маслини. Посолити.

3Тунця розім'яти, покласти в салатницю. Змастити майонезом.

4Обсмажити на олії скибочки печериць і бекону, покласти на майонез.

5Зварити яйце круто. Верхнім шаром викласти подрібнене яйце та сухарики.

6Подавати в теплому вигляді.

00:00