Салат з креветок «Пікантний»

    

26 Грудня, 2016

365 рецептов праздничных блюд

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Креветки великі - 1 кг

Яйця - 2 шт.

Перець болгарський - 0,5 шт.

Томатна паста - 3 ст. ложки

Вершки - 6 ст. ложок

Гірчиця - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 60 мл

Лимони - 0,5 шт. + cік 1 лимона

Коньяк - 1,5 ст. ложки

Салат зелений - 12 листя

Перець

Сіль

Directions

1У підсоленій воді зварити креветки, очистити, подрібнити.

2СОУС: Зварити яйця, жовтки подрібнити, додати гірчицю, масло, томатну пасту, лимонний сік, вершки і коньяк. Посолити, поперчити.

3У 6 десертних вазочок викласти листя салату, зверху - креветки, полити соусом, прикрасити скибочками лимона, смужками болгарського перцю, покрити салатним листом. Остудити.

00:00