Салат з креветок «Пікантний» салати святкове 26 Грудня, 2016 365 рецептов праздничных блюд Yields: 6 порцій Ingredients Креветки великі - 1 кг Яйця - 2 шт. Перець болгарський - 0,5 шт. Томатна паста - 3 ст. ложки Вершки - 6 ст. ложок Гірчиця - 2 ст. ложки Олія оливкова - 60 мл Лимони - 0,5 шт. + cік 1 лимона Коньяк - 1,5 ст. ложки Салат зелений - 12 листя Перець Сіль Directions 1У підсоленій воді зварити креветки, очистити, подрібнити. 2СОУС: Зварити яйця, жовтки подрібнити, додати гірчицю, масло, томатну пасту, лимонний сік, вершки і коньяк. Посолити, поперчити. 3У 6 десертних вазочок викласти листя салату, зверху - креветки, полити соусом, прикрасити скибочками лимона, смужками болгарського перцю, покрити салатним листом. Остудити. 00:00