Салат з куркою та грибами

    ,

20 Листопада, 2016

365 рецептов праздничных блюд

Ingredients

Курка - 100 г філе

Печериці - 400 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сир - 60 г

Сметана - 150 мл

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Олія - 3 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Печериці подрібнити, обсмажити на олії. Куряче філе нарізати кубиками, посолити та обсмажити з грибами.

2З'єднати вершкове масло, борошно та сметану, перемішати. Цибулю подрібнити та обсмажити з приготовленою сумішшю.

3Викласти у вогнетривкий посуд готову масу, залити соусом, посипати тертим сиром і запекти в духовці.

00:00