Салат з перловкою салати італійська кухня 15 Листопада, 2016 Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии Yields: 4 порції Ingredients Перлова крупа - 300 г Помідори черрі - 100 г Перець жовтий - 1 шт. Огірки - 1 шт. Морква - 1шт. Салат - 50 г Оцет винний - 3 ст. ложки Оливкова олія extra virgin - 20 мл Перець чорний мелений Сіль Directions 1Довести до кипіння 1 л води. Додати перлову крупу і варити 35-40 хвилин. Готова перлова крупа має бути м'якою. 2Відкинути перлову крупу на друшляк, а потім перекласти її в миску. 3Змішати в склянці оливкову олію, червоний винний оцет, сіль і перець. 4Заправити перлову крупу сумішшю з оливкової олії та залишити на 8-10 годин. 5Розрізати навпіл помідори черрі. Нарізати кубиками жовтий перець і огірок. Почистити моркву і нарізати її кружечками. Нашаткувати салат. 6Додати до перлової крупі нарізані овочі та салат. Перемішати всі інгредієнти. 7Салат подається до столу охолодженим.Страва з регіону Умбрія 00:00