Салат з перловкою

    

15 Листопада, 2016

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Перлова крупа - 300 г

Помідори черрі - 100 г

Перець жовтий - 1 шт.

Огірки - 1 шт.

Морква - 1шт.

Салат - 50 г

Оцет винний - 3 ст. ложки

Оливкова олія extra virgin - 20 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Довести до кипіння 1 л води. Додати перлову крупу і варити 35-40 хвилин. Готова перлова крупа має бути м'якою.

2Відкинути перлову крупу на друшляк, а потім перекласти її в миску.

3Змішати в склянці оливкову олію, червоний винний оцет, сіль і перець.

4Заправити перлову крупу сумішшю з оливкової олії та залишити на 8-10 годин.

5Розрізати навпіл помідори черрі. Нарізати кубиками жовтий перець і огірок. Почистити моркву і нарізати її кружечками. Нашаткувати салат.

6Додати до перлової крупі нарізані овочі та салат. Перемішати всі інгредієнти.

7Салат подається до столу охолодженим.

Страва з регіону Умбрія

00:00