Салат з рибного філе

  

19 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Морська риба (тріска, пікша, сайда, хек, мерлуза) - 300 г філе

Яйця - 1 шт.

Майонез - 0,25 склянки

Сметана - 0,25 склянки,

Зелень петрушки - 30 г

Лимон - 1 шт.

Цукор або цукрова пудра (за бажанням)

Directions

1Філе морської риби відварити, охолодити та нарізати тонкими скибочками, а круто зварене яйце - кубиками.

2Скласти все в посуд, додати за смаком сіль і перець (за бажанням - трохи цукру або цукрової пудри). Перемішати, полити майонезом, змішаним зі сметаною, посипати подрібненою зеленню петрушки, прикрасити гілочками петрушки та скибочками лимона.

00:00