Салат з червонокачанної капусти та селери

    

14 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста червонокачанна - 1 качан середнього розміру

Селера - 1 невеликий корінь

Яблука - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Огірки солоні - 1 шт. невеликий

Олія оливкова або

Майонез - 0,75 банки

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Капусту дрібно нарізати, посолити та перетерти руками до появи соку. Корінь селери очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Яблуко вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на крупній тертці. Щоб яблуко не потемніло, його слід одразу змішати з капустою та селерою. Огірок нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, дрібно порубати і додати до інших овочів.

2Все змішати та заправити майонезом або оливковою олією.

3Перед подачею до столу посипати салат дрібно нарубаною зеленню петрушки.

00:00