100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста червонокачанна - 1 качан середнього розміру
Яблука - 1 шт.
Лимон - 1 шт. (сік) або
Оцет 3% - 2 ч. ложки
Олія оливкова - 3-4 ст. ложки або
Майонез - 3-4 ст. ложки
Цукор
Сіль
Directions
1Капусту нашаткувати й укласти в каструлю. Закип'ятити невелику кількість води, додати в неї лимонний сік або оцет і посолити. Цим розчином залити капусту та добре перемішати. Дати настоятися 10-15 хвилин, а потім відкинути на друшляк, щоб стекла вода, а капуста охолола.
2Яблука вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на дрібній тертці.
3Все змішати, додати цукор і заправити оливковою олією або майонезом.
4Готовий салат можна прикрасити дольками яблук і кружальцями лимона.