Салат картопляний з кальмаром

  

30 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Кальмари - 200 г

Картопля - 4-5 шт.

Огірки солоні - 2-3 шт.

Цибуля зелена - 50-100 г

Сметана - 100 г

Зелень петрушки

Directions

1Морожене філе кальмара відтанути, зняти з філе шкіру, ретельно промити його в холодній воді, потім відбити з обох боків і відварювати в підсоленій воді при слабкому кипінні 3-5 хвилин, потім охолодити у відварі та нарізати соломкою.

2Варену картоплю нарізати скибочками, зелену цибулю промити та нашаткувати. Огірки нарізати соломкою.

3Овочі перемішати з кальмарами, посолити та поперчити за смаком, знову перемішати.

4Перед подачею заправити салат сметаною і посипати нашаткованою зеленню петрушки.

00:00