Салат картопляний техасько-мексиканський

  

18 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 6 hrs 40 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Картопля молода червона та / або жовта - 900 г, розрізана на чверті

Майонез - 0,25 склянки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Селера тонко нарізана - 1 склянка

Цибуля нарізана - 1/3 склянки

Яйця - 6 шт.

Соус ранчо - 0,75 склянки

Чипотле (копчений чилі халапеньйо) консервований у соусі адобо - 1 шт.

Боби чорні консервовані - 1 склянка

Кукурудза - 1 склянка заморожених цільних зерен

Тортила

Directions

1У великій каструлі під кришкою варити картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.

2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, сіль, соус ранчо та дрібно нарізаний консервований перець чипотле. Змішати заправку із селерою, ріпчастою цибулею, зеленню (цибуля-трибулька, петрушка або естрагон) і подрібненим смаженим часником.

3Додати картоплю, крупно нарізані круті яйця, промиті й осушені чорні боби та кукурудзяні зерна й обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.

4Перед подачею посипати розкришеною тортилою (чіпсами з тортили).

Приготування: 40 хвилин
Охолодження: 6-24 годин

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,75 склянки