Салат «Маестро»

  

11 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Яловичина відварна - 200 г

Сир (творог) знежирений - 100 г

Сир - 100 г

Яйця - 3 шт.

Листя салату

Зелень

Олія - 4 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Гірчиця - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Відварну яловичину нарізати дрібними кубиками. Сир натерти на тертці. Відварені яйця і листя салату дрібно нарубати.

2ЗАПРАВКА: Знежирений сир (творог) протерти через сито або подрібнити в блендері, додати олію, гірчицю, цукор, сіль, перець, рубану зелень і ретельно збити.

3Нарізані продукти укласти в салатник шарами, поливаючи кожен шар заправкою: 1‑й шар - м'ясо, 2‑й - подрібнене листя салату, 3‑й - яйця, 4‑й шар - сир.

4Салат помістити в холодильник на 1 годину.

00:00