Салат овочевий з м’ясом

  

19 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

М'ясо - 200 г

Картопля - 2-3 шт.

Яблука - 1 шт.

Огірки свіжі або солоні - 2 шт.

Яйця - 1 шт. + 1 шт. для прикраси

Зелений горошок консервований - 8 ст. ложок

Майонез - 0,5 склянки

Салат зелений для прикраси

Directions

1Варене охолоджене м'ясо, варену картоплю, огірки, яблуко та круто зварене яйце дрібно порізати, змішати, додати зелений горошок, заправити майонезом.

2Викласти гіркою в салатник, залити майонезом і оформити дольками яйця, шматочками м'яса та листям зеленого салату.

00:00