Салат «Олів’є» з крабами

    

3 Грудня, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Куріпка - 100 г філе

М'ясо краба - 100 г

Картопля - 2 шт.

Зелений горошок консервований - 50 г

Огірок свіжий - 1 шт.

Огірок маринований - 1 шт.

Яйця курячі - 4 шт.

Яйця перепелині - 6 шт.

Ракові шийки - 100 г

Майонез - 100 мл

Хрін вершковий - 40 г

Directions

1Картоплю, м'ясо краба, ракові шийки, філе куріпки та яйця відварити окремо.

2Перепелині яйця та ракові шийки відкласти. Всі інші продукти нарізати, перемішати та заправити хріном і майонезом. Прикрасити перепелиними яйцями та раковими шийками.

00:00