Салат оселедцевий

  

20 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Оселедець слабосолоний - 2 філе

Яблука кисло-солодкі - 0,5 шт.

Огірки мариновані - 1 шт.

Цибуля біла салатна - 0,5 шт.

Сметана - 50 г

Хрін готовий - 1 ч. ложка

Directions

1Яблуко очистити від шкірки та серцевини, нарізати тонкими скибочками. Маринований огірок нарізати тонкими кружальцями. Філе оселедця нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями.

2Перемішати всі інгредієнти.

3СОУС: Сметану з'єднати з хроном.

4Салат викласти в салатник або порційні ємності та полити соусом.

00:00