Салат по-міланськи салати італійська кухня 3 Лютого, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Сардини консервовані в олії - 200 г Квасоля стручкова - 120 г Креветки варені очищені - 120 г Картопля варена - 2 шт. Маслини без кісточок - 60 г Огірки мариновані - 2 шт. Помідори черрі - 120 г ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Перець чилі - 1 шт. Часник - 2 зубчики Олія - 2 ст. ложки Вино біле сухе - 4 ст. ложки Зелень кропу рубана - 3 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ ПОДАЧІ: Листя зеленого салату Directions 1Квасолю нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді. 2Картоплю та огірки нарізати кубиками, маслини - кільцями. Очищений від насіння перець чилі та часник порубати. 3ЗАПРАВКА: У вино додати сіль, перець, поступово влити олію та збити. Додати перець чилі та часник, довести до кипіння, охолодити. 4Сардини розім'яти виделкою. 5Підготовлені рибу, квасолю, картоплю, огірки та маслини з'єднати з помідорами, креветками, рубаною зеленню, перемішати. 6При подачі викласти салат на листя зеленого салату та полити заправкою. Оформити зеленню. 00:00