Салат по-міланськи

    

3 Лютого, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сардини консервовані в олії - 200 г

Квасоля стручкова - 120 г

Креветки варені очищені - 120 г

Картопля варена - 2 шт.

Маслини без кісточок - 60 г

Огірки мариновані - 2 шт.

Помідори черрі - 120 г

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Перець чилі - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія - 2 ст. ложки

Вино біле сухе - 4 ст. ложки

Зелень кропу рубана - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Листя зеленого салату

Directions

1Квасолю нарізати шматочками, відварити в підсоленій воді.

2Картоплю та огірки нарізати кубиками, маслини - кільцями. Очищений від насіння перець чилі та часник порубати.

3ЗАПРАВКА: У вино додати сіль, перець, поступово влити олію та збити. Додати перець чилі та часник, довести до кипіння, охолодити.

4Сардини розім'яти виделкою.

5Підготовлені рибу, квасолю, картоплю, огірки та маслини з'єднати з помідорами, креветками, рубаною зеленню, перемішати.

6При подачі викласти салат на листя зеленого салату та полити заправкою. Оформити зеленню.

00:00