Салат по-італійськи

  

4 Лютого, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Квасоля стручкова заморожена - 200 г

Помідори - 2 шт.

Сир моцарела - 50 г

Цибуля фіолетова - 1/2 шт.

ДЛЯ СОУСУ:

Олія - 2 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Вино біле сухе - 1 ст. ложка

Лимон - 2 ст. ложки соку

Цукор

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю варити в підсоленій воді 15 хвилин, відкинути на друшляк, дати воді стекти.

2Помідори нарізати дольками, цибулю - півкільцями, сир - невеликими тонкими скибочками.

3СОУС: Масло нагріти, обсмажити на ньому розтертий з сіллю часник, охолодити. Додати в соус вино, лимонний сік, цукор, сіль і перець.

4Підготовлені інгредієнти з'єднати та перемішати, полити соусом.

5При подачі посипати салат рубаним базиліком.

00:00