Салат рисовий з креветками та імбиром

    

19 Вересня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 250 г

Шпинат - 75 г

Креветки - 300 г

Імбир - 10 г

Сметана - 150 г

Цибуля - 1 шт.

Перець пекучий червоний - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Каррі - 1-2 ч. ложки

Олія - 4 ст. ложки

Оцет винний білий - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1У солоній воді зварити рис до готовності, пересипати в друшляк, промити холодною водою і дати їй стекти.

2Цибулю і перець очистити та вимити. З перцю прибрати насіння і розрізати соломкою, а цибулю нарізати тонкими кільцями. Шпинат очистити, вимити і порвати руками на невеликі шматочки.

3Моркву очистити, нарізати соломкою і тушкувати на вершковому маслі, додавши трохи води, до напівготовності.

4Креветки відварити й очистити.

5Змішати каррі та олію і додати цю суміш до рису. Потім покласти тушковану моркву, нарізаний соломкою перець і кільця цибулі, посолити, поперчити, заправити винним оцтом. До рису додати креветки і акуратно все перемішати.

6Сметану змішати з імбиром, додати лимонний сік із сіллю і заправити салат.

Дієта для підвищення імунітету

00:00