Салат російський з маринованими грибами

    

29 Листопада, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Грудинка копчена - 150 г

Картопля - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Огірки мариновані - 100 г

Гриби мариновані - 120 г

Сметана - 2 ст. ложки

Зелень кропу - 1 пучок

Цибуля зелена - 0,5 пучка

Сіль

Directions

1Картоплю зварити в мундирі.

2У сметану додати сіль і дрібно нарізану зелень кропу.

3Грудинку, картоплю, огірки, цибулю ріпчаста і зелена нарізати кубиками, гриби - пластинками. Все перемішати і заправити сметаною із зеленню. Прикрасити зеленню кропу.

00:00