Салат «Столична штучка»

    

10 Листопада, 2016

Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Телятина - 500 г

Картопля - 4 шт.

Яблука - 1 шт.

Зелений горошок - 0,5 банки

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сир - 100 г

Олія - 0,5 склянки

Гірчиця - 2 ст. ложки

Оцет - 1 ч. ложка

Зелень петрушки - 0,5 пучка

Сіль

Салат - 6 невеликих листя

Directions

1Картоплю відварити в мундирах, яйця зварити круто.

2М'ясо нарізати невеликими кубиками. Добре розігріти в чаші мультиварки частину олії та обсмажити, перевертаючи, шматочки м'яса до рум'яної скоринки.

3Картоплю очистити від шкірки та нарізати великими кубиками. Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину і натерти на крупній тертці (щоб шматочки яблука не потемніли, скропити їх оцтом). Яйця очистити та подрібнити. Сир нарізати кубиками. Всі продукти з'єднати, додати зелений горошок, перемішати.

4Олію змішати з гірчицею та оцтом і цим соусом заправити салат і добре перемішати.

5Листя салату вимити й обсушити, викласти на них салатну масу невеликими порціями. Перед подачею на стіл прикрасити рубаною зеленню.

00:00