100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Брюссельська капуста - 300 г
Перець болгарський червоний - 1 шт. великий
Помідори - 2 шт. середнього розміру
Цибуля - 1 шт.
Олія оливкова
Лимон - 1 шт. (сік)
Листя салату
Зелень петрушки
Сіль
Directions
1Капусту вимити та нашаткувати, перець вимити, видалити серцевину, нарізати кубиками. Цибулю вимити, просушити і нарізати невеликими кільцями. Помідори вимити та нарізати дольками або кружальцями.
2Все змішати, посолити, додати лимонний сік, заправити оливковою олією та поставити на 1 годину в холодильник.
3Перед подачею до столу промити та просушити листя салату, викласти їх на дно широкого блюда, зверху покласти овочеву масу. Прикрасити гілочками петрушки.