салат з рибою
салат з рибою

Салат із кільки, хамси або тюльки

  

1 Травня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Кілька, хамса або тюлька - 150 г

Картопля - 2-3 шт.

Огірки - 1-2 шт.

Помідори - 1-2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля зелена з пір'ям - 2 головки

Зелений горошок - 3 ст. ложки

Зелений салат - 5-6 листочків

Зелень петрушки та кропу нарізана - 2 ч. ложки

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія - 3 ст. ложки

Оцет 2-3% - 3 ст. ложки

Цукор - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Варені картоплю та моркву, свіжі, або солоні огірки, помідори нарізати скибочками, зелену цибулю - долькамі довжиною приблизно 2 см, додати консервований зелений горошок, м'якоть солоних кільок, хамси або тюльок (без голови, нутрощів і хвостика).

2ЗАПРАВКА: Змішати цукор, сіль, мелений перець, розвести оцтом і додати олію.

3Заправити салат приготовленою сумішшю, викласти в салатник гіркою та прикрасити тушками рибок, помідорами, огірками, листками салату. Посипати зеленню.

00:00