100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Перець болгарський - 250 г
Помідори - 250 г
Цибуля - 1 шт.
Зелень петрушки
Олія - 1 ст. ложка
Оцет
Directions
1Вимиті, обсушені, очищені від серцевини стручки перцю нарізати у вигляді локшини, змішати зі скибочками помідорів, цибулею, петрушкою, соняшниковою олією та оцтом.
2Салат можна готувати також ІЗ ЗАПЕЧЕНОГО ПЕРЦЮ: стручки перцю покласти на сковороду і без додавання жиру запекти з усіх боків до красивого коричневого відтінку, потім швидко перекласти в миску, щільно прикрити кришкою, після чого тонку шкірку можна легко видалити. У великих стручків слід видалити черешки і серцевину. Після такої обробки перець можна використовувати для фарширування з подальшим запіканням в духовці.