Салат із помідорів, огірків і солодкого перця

  

15 Березня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Помідори - 100 г

Перець болгарський - 50 г

Огірки - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Кінза

Базилік

Петрушка

Сіль

Перець

Оцет

Directions

1Вимити в холодній воді огірки та помідори. Огірки очистити від шкірки. У солодкого болгарського перця вирізати плодоніжки та ретельно видалити насіння. Промити в холодній воді очищену від шкірки ріпчасту цибулю. Нарізати огірки та помідори кружальцями, а перець і цибулю кільцями. Промити та дрібно нарізати кінзу (зелень коріандру), базилік, петрушку.

2Викласти овочі рядами в салатник, посолити, посипати перцем за смаком, прикрасити кільцями цибулі, залити оцтом і посипати подрібненою пряною зеленню.

00:00